Hem  »  Om Trädgård

Om Trädgård

 

Det finns inget mer rogivande än naturen.

Därför är det viktigt att ha välskötta rabatter, välklippta gräsmattor samt rent och snyggt kring boendemiljön.

En harmonisk utemiljö för både äldre och yngre är en investering som inte behöver kosta så mycket. Det höjer boendets kvalité och ökar intresset att bo i föreningen.

Men för att få en trädgård att fungera behövs kunskap om växter, och dess miljö. Agronomi är en stor kunskap. Däremot behöver en trädgård inte vara komplicerad. Men det krävs att den är genomtänkt och väl planerad för att fungera. Ett bra upplägg gör trädgården lättskött och njutbar.

Jag heter Jenny Fogelberg och vill bli er personlige trädgårdsmästare. Kontakta mig för en konsultation. Ni når mig på 0708-113300

Då går vi igenom er trädgårds förutsättningar, era visioner och målsättningar. Därefter skräddarsyr jag ett upplägg som är unikt för er levande utemiljö.

 

Erbjuder er hjälp med:

 

◾Trädgårdsplanering
◾Trädgårdsanläggning
◾Trädgårdskötsel
◾Beskärning av buskar och träd
◾Sandsopning
◾Snöröjning
◾Halkbekämpning
◾Bortforsling av snö
◾Byggnation av lekplatser
◾Renovering av befintliga lekplatser
◾Uthyrning av sandlådor
◾Fyllning av sandlådor

◾Blomseterabonnemang

 

 

Entreprenad:

Vi samarbetar med ett flertal entreprenadföretag i Vallentuna och vår styrka är att vi kan erbjuda våra kunder allt ifrån trädfällning till större entreprenad arbeten. Ni kan köpa eller hyra sandlåda av oss. Vi kan även hjälpa till att fylla på sandlåderna.

 

◾Trädfällning
◾Grävningsarbeten
◾Transporter

 

Kontakta oss för ett offertförslag. Vi erbjuder kompletta underhållslösningar eller enstaka uppdrag. Vi utformar ett avtal som passar er.