Hem  »  Verkstad

Verkstad

Vi servar och reparerar alla typer av grönytemaskiner

Öppettider

Verkstaden är öppen mån-fre 7-16 lunch mellan 11-12 året runt.

Passa på att lämna in dina maskiner under hösten så utför vi vinterservice för att återlämna den i toppskick inför kommande säsong.
Dessutom slipper du förvara din maskin hela vintern, det tar vi hand om. Vi kan även hämta och lämna din maskin inom Stockholmsområdet.

Vi har fasta priser på service se under fliken priser på service. Vi servar allt ifrån motorsågar till snöslungor. Om ni söker reservdelar kan vi hjälpa er att ta fram rätt del. Välkommen att kontakta oss via mail eller telefon. info@crafttech.se Verkstadschef Håkan ”Biffen” Berg 0706-106106

Verkstadschef Håkan ”Biffen” Berg

Vi är stolta och glada att få presentera den legendariska mekanikern Håkan Berg, även kallad ”Biffen”.

Att Biffen valt att arbeta för oss på Crafttech gör oss extra glada. Han är känd från branschen där han jobbat som mekaniker i 34 år.

Vi vill nu vässa oss ytterligare på Crafttech och förstärka vår idé om
”rätt man på rätt plats” samt öka effektiviteten.

Biffen kommer att vara huvudansvarig i verkstan och med sin erfarenhet anpassa lagret av reservdelar, oljor och rätt verktyg. Allt för att spara tid åt kunden. När du bokar tid ringer du Biffen direkt på tel 0706-106 106. Det är det enklaste sättet att få snabb och rätt service. När du hämtar ut din maskin bifogar vi trasiga utbytta delar, så att du får statistik och kunskap om slitage mm. Ibland är en för klen maskin använd i fel samman- hang. Därför vill vi lära känna våra kunder så att vi blir kundens bollplank inför nya maskininvesteringar. Biffen är dokumenterat noga och som han själv säger: ”Jag vill få bort silvertape och ståltrådslösningar”

 

När du lämnar in en maskin för service eller lagning till oss vill vi att du skriver ner vad som ska göras och vad som är trasigt. Det underlättar och spar tid.

 

Vi servar och lagar alla typer av grönytemaskiner mest åt proffskunder men hjälper även privatpersoner.